Lustrumdag

11okt

Grote lustrum finale op 11 oktober, geen lustrum zonder lustrumclubloop!

 

Op de lustrumdag wordt er uiteraard gelopen. Leden, oud-leden en hun familie zijn welkom om in teams mee te doen met een feestelijke estafetteloop.  

Het thema van de dag is: zo ga je toch niet lopen? Wie wil kan zich in een niet alledaagse outfit hijsen  :-)

Het programma:

  • 11.00 uur                            feestelijk welkom met koffie en taart

  • 12.00 uur – 16.00 uur       lustrumclubloop voor roadrunners en roadwalkers

  • 16.00 uur                            loterij en borrel, ook voor oud leden

  • 18.30 uur                            stamppotbuffet van Martin

  • 19.00 uur                            uitreiking cheques aan de goede doelen

  • 19.30 uur                            bekendmaking Roadrunner van het jaar

  • 20.30 – ….. uur                   spetterend slotfeest

Lustrumclubloop, hoe werkt het

De lustrumloop is voor leden en hun familie en ook oud leden zijn welkom. Met je team ga je in estafettevorm ronden van ongeveer 3 km lopen (wandelen of hardlopen) waarmee je loten verdient voor de loterij. Bij de loterij zijn leuke prijzen te winnen zoals een steengrill arrangement + 1,5 uur bowlen voor 4 personen of zelfs een hotelovernachting voor 2 personen. De kinderen kunnen o.a. zwembadkaartjes en kaartjes voor de Bubbel Jungle in de wacht slepen.

Door het lopen van ronden verdien je loten voor de loterij. Tijdens de loop geven de juryleden extra loten aan deelnemers met een leuke outfit of lopers die leuke uitdagingen aangaan; bv het rondje springtouwend lopen of elke ronde in een andere outfit lopen. Bedenk wat leuks! De lustrumcommissie zorgt voor attributen voor de uitdagingen.

Daarnaast kunnen deelnemers proberen elkaars loten af te pakken door elkaar uit te dagen. Trainster José daagt E-lopers uit om de ronde sneller te lopen dan zijzelf, de E-lopers krijgen 4 minuten voorsprong! Wie durft deze uitdaging aan te gaan? De winnaar krijgt een lot van de verliezer. Wandel een ronde met een bekertje water, wie het meeste water over heeft krijgt een lot van de verliezers. Bij de start krijg je per persoon 2 loten om de uitdagingen aan te gaan. Extra loten zijn te koop.

De teamleden die wachten op het estafette stokje hoeven zich niet te vervelen. Voor het clubhuis is er muziek en er zijn gezellige activiteiten. Kinderen kunnen zich laten schminken en er is een springkussen. Voor de lekkere trek zijn er zijn kraampjes waar men terecht kan voor een heerlijk stuk taart, lekker broodjes, een portie poffertjes of een suikerspin. Deelnemers krijgen puzzelstukjes en kunnen meehelpen om een puzzel van 1.000 stukjes in elkaar te puzzelen.

KostenUiteraard halen we met deze clubloop weer geld op voor de goede doelen, daarom kost deelname aan de loop € 5,- per persoon. Geef je ook direct op voor het stamppotten buffet voor €7,50. Als je loopt en blijft eten kost het dus € 12,50. Kinderen tot 12 jaar betalen niets!

Inschrijven

Stel een leuk team samen en kies een teamcaptain. Schrijf je direct online in klik hier of  via inschrijfformulieren die in de kantine liggen. Tevens hangt in de kantine een inschrijflijst zodat iedereen kan zien welke teams er mee zullen doen. Als je het lastig vindt om een team samen te stellen, schrijf je dan individueel in. De organisatie zal van de losse inschrijvingen teams samenstellen. De trainers zullen ook helpen met het samenstellen van teams. Iedereen die meedoet, krijgt een uniek aandenken aan 25 jaar LRRC.

Tot ziens op 11 oktober!

De lustrumcommissie