Wandeltocht

De wandeltocht voor het goede doel  vondt plaats op zaterdag 28 juni 2014.

Deze prachtige wandeling dwars door het Groene Hart gaat over een groot gedeelte van parkoers van de Leiden Marathon.

Er kwamen 107 deelnemers aan de start bij de kantine van LRRC om 42 km te wandelen. Ook kwamen ongeveer 61 wandelaars voor 10 km en 83 mensen om de halve te lopen.  Naast het inschrijfgeld doneerden de wandelaars 400 euro extra voor het goede doel. Ook de sponsor deden een duit in het zakje. Dit leverde bij elkaar zo’n 2000 euro op voor het goede doel. Een schitterend resultaat.

Er wandelde vele wandelaars en hardlopers van de LRRC mee maar natuurlijk ook veel wandelaars van buitenaf. Iedereen was vol lof over de eerste editie van de Wandelmarathon Leiden. Een mooie tocht die ook prima past in de voorbereiding voor de Nijmeegse Vierdaagse. Veel wandelaars hopen dat deze volgend jaar weer gehouden wordt. Een mooier compliment voor de twee wandelorganisatoren Pauline en Corrie is er niet!

Een reaktie van Piet van den Berg een van de deelnemers 

 Prima training en verzorging!

wandelmarathon

wandelmarathon

Als vierdaagse loper ben ik altijd op zoek naar mooie en goede trainingstochten en zo las ik op de digitale wandelagenda dat er op 28 juni 2014 in Leiden een wandelmarathon werd georganiseerd. Een prima laatste lange training voor de 4daagse van Nijmegen. Ik moet zeggen dat het echt een hele mooie tocht was. Een wandeling door het groene hart. Niet alleen de omgeving was goed, maar ook jullie organisatie. Tijdens de wandeling werd er goed voor ons gezorgd. Wat erg opvallend was, is dat de organisatie erg goed geregeld was. Ik loop veel en vaak, maar dit was echt super. Ik hoop dat jullie deze tocht vaker gaan organiseren en dat er veel 4 daagse wandelaars voor deze training kiezen. Nogmaals dank vwandelmarathonoor de goede organisatie en tot juni 2015?

Wandel groet, Piet van den Berg

—————————————————————————————————————————————————————————————–

Alle vrijwilligers die achter de inschrijftafel zaten, bij de stempelposten langs de route en iedereen die meehielp bij deze zonnige wandeltocht, bedankt voor jullie inzet! En ook TOM de pijlentrekker Botermans, bedankt!

Het wandelevenement werd apart gesponsord door de Runnersworld en Riool.nl die de toiletten beschikbaar stelde en Olyerhoek groente- en fruitkios Lammenschansweg die de appel te beschikking stelde!

De wandel marathon Leiden wordt mede mogelijk gemaakt door Runnersworld Leiden. Die een groot assortiment wandelschoenen heeft.

Voor vragen kunt u emailen met wandelmarathon@gmail.com

Sponsors van de Wandeltocht:

Runnersworld
Runnersworld sponsort de Wandel Marathon Leiden

 

Riool.nl

Riool.nl sponsort de Wandel Marathon Leiden